Varza la cuptor cu carne de capra

Aveam prin congelator un pachet cu carne de capra adus de la tara;nu am gatit-o la timpul respectiv pentru aveam alte prioritati dar acum i-a venit randul.
Cunosc gustul pentru ca am mai facut cate ceva cu astfel de carne,fierbe bine si nu are un miros exagerat,ei bine,asta probabil a fost mai batrana pentru ca mirosul chiar exagerat a fost!😝😝
Nu a ramas nemancata pentru ca nepotilor le-a placut!
AVEM NEVOIE DE
varza murata 2buc
1kg coaste de capra
2linguri untura de corc
2linguri pasta de ardei
100ml vin alb
sare
piper
boia de ardei
4catei de usturoi
cimbru
CUM SE PROCEDEAZA
Se amesteca intr-un bol sare,piper,boia si cimbru,se condimenteaza costitele dar inainte se freaca cu usturoi pisat
apoi se pun in tigaia cu untura sa se rumeneasca putin si la final se pun intr-o tava,se adauga vinul,1cana cu apa si se lasa la cuptor 30-40min
Dupa acest timp,se scot costitele pe un tocator,se scot oasele iar carnea se lasa deoparte
Sosul de la costite,untura de la prajit,se pun intr-un vas,se adauga apoi varza desarata in prealabil daca e cazul,taiata fideluta,se adauga apoi pasta de ardei,se amesteca si se lasa pe foc 15-20min
Se pune apoi carnea peste varza,presand-o in interior,daca e nevoie se adauga putina apa si la cuptor va sta 45min
Se serveste cu mamaliga si ardei iute!




  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme