Lipii cu bresaola rucola si parmezan

Cand eram la copii in Italia,o data sau de doua ori pe saptamana pregateam la fete asa ceva pentru pachetelul de la scoala,foarte gustos si hranitor si eu am mancat!😄😄
AVEM NEVOIE DE
1pachet lipii
1pachet bresaola
rucola 
100g parmezan
Pentru necunoscatori,bresaola este carne feliata foarte subtire de vita,afumata si uscata;este ca pastrama noastra
CUM SE PROCEDEAZA
Foarte simplu si rapid
In tigaia pe foc,se incalzeste pe rand cate o lipie ca sa se poata rula,se pune apoi pe un tocator apoi deasupra se pun 2-3felii de carne,parmezan feliat cu cutitul de legume,apoi cateva frunze de rucola,se ruleaza strans lipia,apoi se taie oblic si daca se mananca acasa,se pune pe farfurie,daca se pune la pachet asa cum am spus,se inveleste in folie
 
 Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme