Mancare de mazare cu pulpe

Ne place mazarea dar cam rar o gatesc pentru ca nu-mi place cea conservata la borcan sau cutie si nici congelata din comert dar pentru ca exista si un plan B,o folosesc si pe aia nu am ce face!
AVEM NEVOIE DE
2pulpe
1ceapa
2linguri pasta de ardei
20ml ulei
1cutie cu mazare
2catei de usturoi
3cartofi
sare
marar verde
CUM SE PROCEDEAZA
Pentru ca pulpele mele au fost de la o gaina de tara,le-am taiat si le-am fiert in apa cu sare apoi le-am scos si le-am prajit in ulei si le-am scos pe farfurie dupa ce s-au rumenit
In uleiul ramas,se caleste ceapa taiata marunt,se adauga pasta de ardei,cartofii cubulete,2cani cu apa de la fiertul pulpelor si se lasa la fiert 20min
Dupa acest timp,se adauga pulpele,mazarea,usturoiul zdrobit apoi se lasa pe foc pana scade,se potriveste de gust,se adauga mararul taiat marunt,se amesteca totul apoi se opreste focul
Sa va fie de folos!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme