Minicheesecake cu fructul kaki

 Fructul kaki,pe langa faptul ca are un gust foarte bun,are si multe beneficii

Datorita vitaminei C,ajuta la consolitarea sistemului imunitar,previne sau amelioreaza simptomele de raceala si gripa

De asemenea datorita continutului ridicat de fibre,este un remediu natural impotriva constipatiei

Ajuta sistemul cardiovascular,te scapa de stres,este un adjuvant natural pentru detoxifierea organismului si multe alte beneficii!

Am ales sa fac aceasta reteta pentru ca-mi place cheesecake dar de aceasta data in miniatura.


AVEM NEVOIE DE
BLAT
150g biscuiti
1lingura cacao
1lingura miere
50g unt topit
CREMA
3fructe kaki

 
150g branza Mascarpone
10g gelatina
50ml suc de portocale
Ornat
200g crema de cocos

 CUM SE PROCEDEAZA
Se pun in blender ingredientele pentru blat iar dupa ce a rezultat o compozitie nisipoasa,se rastoarna intr-un bol

Se pun pe platou diferite forme geometrice,se pun in interior 2-3linguri si se formeaza blatul in fiecare apoi se da platoul la rece


Se paseaza in blender pulpa de la fructe,se adauga branza,se rastoarna apoi intr-un vas mic,se pune pe foc amestecand pentru 1min apoi se da vasul deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata in sucul rece de portocala si topita pe bain marie


Dupa omogenizare,se umplu formele apoi se lasa la frigider pana se intareste crema

Pentru ornat,se rastoarna crema rece intr-un vas si se mixeaza pana rezulta frisca
Se scot inelele trecand usor cu cutitul de jur imprejur apoi fiecare se orneaza cu frisca



Sa va fie de folos!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme