Paste cu carne si ciuperci
Este o reteta cunoscuta de majoritatea gospodinelor gustoasa iar de aceasta data,am folosit paste chinezesti
AVEM NEVOIE DE
200g paste chinezesti
150g ciuperci Shimeji
50g unt
1lingura ulei de masline
50ml vin alb
200g carne de curcan tocata
1/2ceapa
1catel de usturoi
sare
piper
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu unt si ulei amestecat sa nu se arda untul,se calesc ciupercile cu partea lemnoasa de la codite apoi spalate,dupa 3min se adauga vinul si se lasa pe foc pana scade
In acest timp carnea se amesteca cu ceapa taiata marunt,usturoiul pisat,sare,piper dupa gust dupa care se rastoarna peste ciuperci si se lasa pe foc 5-6min amestecand mereu
La final se amesteca cu pastele fierte si bine scurse,se potriveste de gust,se adauga 1lingurita cu busuioc uscat apoi se serveste
O bunatate,pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!