Paste cu carne si ciuperci

 Este o reteta cunoscuta de majoritatea gospodinelor gustoasa iar de aceasta data,am folosit paste chinezesti


AVEM NEVOIE DE

200g paste chinezesti


150g ciuperci Shimeji


50g unt

1lingura ulei de masline

50ml vin alb

200g carne de curcan tocata

1/2ceapa

1catel de usturoi

sare

piper

busuioc

CUM SE PROCEDEAZA

In tigaia cu unt si ulei amestecat sa nu se arda untul,se calesc ciupercile cu partea lemnoasa de la codite apoi spalate,dupa 3min se adauga vinul si se lasa pe foc pana scade


In acest timp carnea se amesteca cu ceapa taiata marunt,usturoiul pisat,sare,piper dupa gust dupa care se rastoarna peste ciuperci si se lasa pe foc 5-6min amestecand mereu



La final se amesteca cu pastele fierte si bine scurse,se potriveste de gust,se adauga 1lingurita cu busuioc uscat apoi se serveste



O bunatate,pofta buna! 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme