Lipii umplute

 Eeee ce sa va spun,mi s-a facut pofta de shaorma si am cautat prin frigider,prin camara ce sa pun pe lipiile pe care le aveam si finalul a fost unul wow,super bun!

AVEM NEVOIE DE
1pachet lipii medii
1cutie mix de fasole boabe
1cutie rosii cubulete
1piept de pui
150g cascaval ras
condimente pentru shaorma
50ml vin alb
sare
piper
1salata verde
germeni de ceapa rosie
2linguri ulei
sosuri diferite
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei se caleste pieptul taiat cubulete amestecat in prealabil cu condimentele speciale

 
 

Dupa ce a devenit auriu,adaugi rosiile,sare,piper dupa gust,vinul,amesteci si lasi pe foc pana este fiert pieptul si sosul a scazut
Adaugi apoi mixul de fasole clatita,amesteci iar dupa 5min,opresti focul si se potriveste de gust



Pe lipia incalzita in tigaie,pui o frunza de salata sau doua daca sunt mici,apoi 2-3linguri umplutura,cascaval ras,germeni,sosul preferat,rulezi,pui pe farfurie si servesti





Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme