Paste cu hrisca

 Iar am gasit in fila de calendar o reteta si dupa ce am citit-o mi s-a parut interesanta iar la final a fost foarte buna si de post.

AVEM NEVOIE DE
300g paste scurte
150g boabe de hrisca
1ceapa
2catei de usturoi
1tija de telina Apio
1lingurita busuioc uscat
2frunze de dafin
1/2lingurita cimbru uscat 
4linguri ulei de masline
300ml supa de legume facuta dintr-un cub Maggi de legume
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA
Boabele de hrisca spalate,se pun la fiert intr-un vas cu apa,putina sare,frunzele de dafin si cimbru iar dupa 30min de fiert se scurg,se scot frunzele si se lasa deoparte

 
 

Separat se calesc in ulei ceapa taiata rondele,usturoiul marunt,telina cubulete mici,dupa ce toate s-au inmuiat,se adauga hrisca,busuiocul,putina sare,piper dupa gust,supa de legume si se lasa la fiert 10min

Se adauga apoi pastelefierte si scurse,se amesteca totul bine,se potriveste de gust iar la final se adauga verdeata


Se serveste imediat!

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme