Pastrav somonat la cuptor

 Am gasit la pescarie pastrav somonat si cum eram in bani am cumparat sa-mi fac pofta iar reteta pregatita a fost una sanatoasa si gustoasa!

AVEM NEVOIE DE
1pastrav somonat
condimente pentru peste
sare
4linguri ulei de masline
50ml vin alb
50ml apa
1lamaie
busuioc
LEGUME
1ardei gras rosu
1ardei gras galben
2rosii
1dovlecel
1ceapa rosie
condimente pentru legume
2linguri ulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA
Pestele curatat,bine spalat,uscat cu hartie de bucatarie,condimentat cu sare si condimentele pentru peste,se pun in burta rondele de lamaie,o crenguta de busuioc sau rozmarin sau salvie,ce va place mai mult,se pune in tava si se adauga ulei,vin,apa si la cuptor va sta 30min sa se rumeneasca apoi se scoate tava

 
 
In acest timp,ardeiii spalati,curatati se taie bucati  si se pun intr-un castron,dovlecelul de asemenea spalat taiat rondele,toate se condimenteaza,se adauga uleiul si se amesteca bine
Se pun apoi pe grill iar dupa ce sunt facute se scot intr-un bol si se pun mai departe pe grill rosiile tot rondele si ceapa de asemenea,avand grija sa nu se desfaca

Legumele se pun pe un platou

 deasupra pestele,se orneaza cu rondele de lamaie apoi se serveste!

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme