Prajitura parfumata cu flori de portocal
Este o nebunie de prajitura frantuzeasca!
AVEM NEVOIE DE
250g amidon de porumb
6oua
150g zahar
200ml ulei
5linguri apa de flori de portocal
1portocala
20g faina
un praf de sare
1lingura cubulete de coaja de portocala confiata
CUM SE PROCEDEAZA
Se freaca galbenusurile cu zahar pana rezulta o crema spumoasa si albicioasa,se adauga coaja rasa de portocala apoi uleiul adaugat cate putin mixand energic,apa de flori de portocal,se amesteca bine apoi se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare iar la final amidonul si faina cernute adaugate cate putin si amestecand usor cu o paleta
Se rastoarna in forma de guguluf unsa si tapetata cu faina,deasupra se pun cojile confiate de portocala si la cuptor va sta 45min la 170de grade
Deliciu maxim,sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!