Aripioare marinate in iaurt cu sos de usturoi

 Mmmm cat de bune sunt aceste aripioare,mai am si alte retete dar asta le intrece,gata nu mai cumpar de la Mc.Donald!😂😂😂

AVEM NEVOIE DE
500g aripioare
500g iaurt
1lingurita sare
1/2lingurita cimbru
1lingura condimente pentru pui
1lingura boia dulce
1lingura boia iute
1capatana de usturoi
150ml vin alb
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Aripile spalate,cu varfurile taiate,uscate,le lasi deoparte
Rastorni iaurtul in castron si adaugi condimentele pentru pui,sare,piper,cimbru,boia si amesteci totul bine,apoi adaugi aripile,amesteci totul sa se intrepatrunda,acoperi vasul si la frigider va sta pana a doua zi cand le scoti si le pui in tigaia cu ulei,acoperi si lasi sa se rumeneasca
Dupa cateva minute,rastorni amestecul de vin,usturoi pisat si putina apa,lasi sa fiarba pana scade apoi opresti focul

 

 
pui pe farfurie aripi,alaturi mamaliga,sos deasupra si castraveti murati sau salata de varza rosie.

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme