Tarta cu smochine

O tarta pregatita rapid,pentru ca si-a anuntat vizita o prietena si nu aveam nimic de servit,m-am incadrat in timp iar gustul a fost deosebit,mai ales ca a avut alaturi o cupa de inghetata tot de smochine!
Tarta calda,inghetata rece=curcubeu pe cerul gurii!!
AVEM NEVOIE DE
400g aluat de foietaj
250g mascarpone
4oua
150g zahar pudra
50g fulgi de cocos
50g faina de migdale
coaja rasa de portocale
esenta de vanilie
smochine
CUM SE PROCEDEAZA
Pui aluatul in forma de tarta,tai surplusul de pe margini si lasi deoparte
Faci o crema fina din oua mixate cu un praf de sare si zahar,adaugi mascarpone si mixezi in continuare,dupa 4-5min adaugi aromele,fulgii de cocos,faina de migdale si amesteci usor cu spatula

 
Rastorni apoi crema in tava,deasupra pui felii de smochine taiate rondele,si lasi 50min la 180de grade 

 


 
Dupa acest timp,scoti tarta pe platou,tai,pui pe farfurie si servesti simpla sau cu o cupa de inghetata tot de smochine 

 



Sa va fie de folos!

Reteta de inghetata de smochine pentru cine doreste o gasiti AICI

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme