Chec aperitiv

 Un chec aperitiv gustos,usor de pregatit cu ingrediente la indemana fiecarei gospodine,cu resturi din frigider care nu mai sunt consumate

AVEM NEVOIE DE
300g faina
150g sunca presata
1ardei kapia
150g cascaval ras
2oua
210ml lapte
30ml ulei
1varf de cutit praf de copt
3fire ceapa verde
cateva buchetele de broccoli
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron bati ouale cu putina sare si piper,apoi adaugi ceapa curatata,spalata si taiata rondele,buchetelele de broccoli spalate si oparite 2-3min apoi scoase si taiate in jumatati sau sferturi daca sunt mari,sunca presata cubulete,ardeiul cubulete mai mari, cascavalul peste ele adaugi uleiul,laptelesi amesteci bine totul iar la final adaugi faina cu praful de copt

 
Rastorni in tava de chec cu hartie de copt si la cuptor 20-25min pana se rumeneste

 
Sfatul meu e ca sa folositi doua tavi mici de chec pentru a evita riscul de a ramane crud la mijloc,compozitia fiind cam multa pentru o tava,sau folositi o tava de cozonac,iar dupa ce s-a racit
il feliezi si pofta buna!

 


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme