Omleta cu ceapa verde

 Aveam multa ceapa verde in frigider,aproape ca se strica asa ca am mai facut un mic dejun dar altfel
AVEM NEVOIE DE
4oua
6fire de ceapa verde
100g ciuperci Shimeji
50g cascaval ras
2linguri ulei
sare
piper
CUM SE PREGATESTE
In tigaia cu ulei calesti putin ceapa taiata marunt si ciupercile taiate daca folosesti altfel de ciuperci,
Dupa ce a scazut apa din ele,adaugi ouale batute separat cu sare si piper,micsorezi focul si lasi cu capac3min

 
Adaugi apoi cascavalul ras,pui din nou capac si dupa 4min.opresti focul si servesti cu salata

 
Pofta buna!
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme