Paste cu ciuperci si sos indian

 O bunatate de reteta,un gust de milioane!!
Am folosit tagliatelle cu spanac,ciupercile mele preferate Shimeji iar sosul nu este facut de mine,am gasit la magazin smantana lichida cu curry si alte condimente indiene,buna rau!!

AVEM NEVOIE DE
300g paste cu spanac
200g ciuperci Shimeji
200ml sos indian
sare
2catei de usturoi
3linguri ulei
3linguri vin alb

 

CUM SE PROCEDEAZA
In vasul cu ulei incins punem ciupercile cu varful coditelor taiate,spalate si oparite 3-4min in prealabil apoi scurse,usturoiul curatat si taiat,dupa 2min adaugam vinul,lasam sa fiarba pana se evapora alcoolul,asta insemnand 2-3min.

 

Adaugam apoi sosul,amestecam,potrivim de gust iar la final pastele fierte si scurse apoi se servesc imediat!






Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme