Gogosi

 Imi plac gogosile si cand mi se face pofta doar metoda asta o folosesc,nu-mi plac acele gogosi taiate cu paharul pentru ca raman goale in interior,doar daca le umplu cu gem
Gogosile mele facute cu lingura sunt cele mai bune si se fac foarte repede dar trebuie atentie mare la foc pentru ca altfel raman crude la mijloc,focul trebuie sa fie mare cat se incinge uleiul,mult ulei,pui cu lingura inmuiata in ulei aluat apoi imediat reduci focul la minim pana se coc pe ambele parti si patrunse in interior bineinteles!

AVEM NEVOIE DE
500g faina
1plic drojdie uscata
1/2lingurita sare
2oua
400ml iaurt
1lingura cu zahar
apa calda la nevoie
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Pui intr-un castron ouale batute cu sare si zahar,iaurtul,amesteci bine cu telul,apoi faina cernuta,drojdia si incepi sa amesteci continuu adaugand cate putina apa calda pana rezulta un aluat de consistenta smantanii
Acoperi vasul si lasi sa creasca 40min

 Intr-o cratita pe foc rastorni 1l ulei,cand s-a incins,inmoi lingura  apoi iei din aluat si-i dai drumul in cratita,reduci focul la minim si le intorci cand se rumenesc pe o parte
Le scoti pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces,apoi le treci prin zahar pudra si le pui pe platou

 


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme