Pui la ceaun cu lamaie

 Acest pui are un gust senzational si cum nu am mai facut cam de mult,s-a terminat cat ai zice pui!😄😄


AVEM NEVOIE DE
1pui
1lingura condimente pentru pui
sare
piper
1lamaie
20ml ulei
200ml vin alb
ierburi aromatice preferate
CUM SE PROCEDEAZA
Puiul portionat,spalat,uscate bucatile taiate cu hartie de bucatarie,pudrat cu condimente pentru pui,sare daca e nevoie,piper,pui in ceaun,o cratita cu fundul gros sau un tuci in ulei incins si amesteci sa se rumeneasca
Dupa 10min adaugi 1cana cu apa si lasi sa fiarba alte 10min apoi adaugi vinul,lamaia taiata rondele apoi lasi pe foc amestecand pana scade
Poate va intrebati daca pun vin de ce mai pun lamaie pentru ca v-a rezulta un sos acru,NU, pentru ca eu pentru retetele mele in care adaug vin,folosesc un vin de calitate demi dulce, sosul va fi unul gustos iar de la vin doar aroma va ramane,dulceata o da puiul,incercati si va convingeti dar daca totusi gustul nu va satisface,puteti pune putina miere,in nici un caz nu eliminati lamaia pentru ca asta-i tot farmecul retetei

 

La final potrivesti de gust,adaugi ierburile preferate apoi servesti cu mamaliga 

 



Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme