Tocana cu pipote si inimi de pui

 Poftiti la o tocana ca la mama acasa!
 

AVEM NEVOIE DE
500g pipote si inimi de pui
6linguri ulei
5cepe
2morcovi
4linguri pasta de ardei
3cartofi
2catei de usturoi
1frunza de dafin
putin cimbru
sare
piper
patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA
Pipotele curatate,spalate si inimile bineinteles,le pui in vasul cu ulei incins amestecand din cand in cand iar dupa ce s-au albit si a scazut apa din ele,adaugi ceapa taiata marunt,morcovul de asemenea(eu radacinoasele le rad),usturoiul taiat si el iar dupa ce s-au inmuiat,adaugi pasta de ardei,2cani cu apa,frunza de dafin si lasi sa fiarba 
Dupa ce sunt aproape fierte,adaugi cartofii taiati cubulete,mai pui o cana cu apa,putina sare,piper cimbru si lasi pe foc amestecand din cand in cand pana scade si totul este fiert
La final potrivesti de gust,adaugi patrunjelul si servesti cu mamaliga si acritura de sezon
 

 

Pofta buna!
   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme