Muschi de porc in sos de vin
Am gasit reteta intr-o fila de calendar,mi s-a parut interesanta si intradevar,gustul este senzational!
1kg muschi de porc
1lingurita cu sare
piper dupa gust
10ml ulei
1ceapa
150g bacon
100g ciuperci Shimeji
200ml smantana lichida
patrunjel verde
50ml vin alb
CUM SE PROCEDEAZA
Muschiul feliat,condimentat cu sare si piper,il prajesti usor in tigaia cu ulei pe ambele parti apoi il scoti si-l pui intr-o cratita
In uleiul ramas calesti ceapa,baconul taiat si ciupercile iar dupa ce a scazut apa din ele,rastorni peste carne,adaugi vinul,un pahar cu apa si lasi sa fiarba
Dupa ce a scazut si carnea e fiarta,adaugi smantana,amesteci usor,potrivesti de gust,adaugi patrunjelul apoi opresti focul
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!