Prajitura cu crema de capsuni si kiwi galben

 Imi plac prajiturile cu fructe,mai ales cand gasesc fructe mai deosebite,pentru ca eu am un fix cu culorile,chiar daca e desert sau mancare si consider ca nu e ceva rau,pentru ca tot mereu vad farfurii de te apuca plansul inainte sa mananci!!!

AVEM NEVOIE DE
200g piscoturi de sampanie
4foi de gelatina
200g capsuni
200g kiwi galben
4linguri zahar
500g Mascarpone
200ml frisca lichida indulcita
1lingurita extract de vanilie
100g ciocolata neagra
100ml smantana lichida
CUM SE PROCEDEAZA
Scoti inelul de la tava detasabila de 24cm,il pui pe un platou,in interior pui piscoturile avand grija sa acoperi toate golurile apoi lasi deoparte
Kiwi curatate,taiate,le pui in blender si le pasezi,rastorni intr-un vas,il pui pe foc,adaugi 2linguri zahar,dupa ce s-a topit dai deoparte si amesteci bine cu 2foi de gelatina hidratate in apa rece si dupa ce aceasta s-a topit,lasi deoparte


Procedezi la fel si cu capsunile,adaugi restul de zahar si restul de gelatina hidratata apoi lasi deoparte

 

Pentru crema,bati frisca pana rezulta creste lucioase,amesteci usor cu branza si vanilia iar dupa omogenizare,imparti in trei boluri
 Un bol ramane doar crema de branza,un bol crema de branza amestecata cu jeleul de kiwi iar al treilea cu jeleul de capsune

 

Rastorni peste piscoturi crema de capsuni,nivelezi suprafata si lasi la frigider 30min sau mai mult,dupa ce s-a intarit putin scoti platoul,pui deasupra crema de branza,nivelezi si lasi la frigider 1h apoi dupa acest timp,cu atentie adaugi crema de kiwi,nivelezi si lasi pana a doua zi
A doua zi scoti platoul,cu atentie scoti inelul apoi torni deasupra incepand din mijloc,ciocolata topita impreuna cu smantana pe bain marie apoi ornezi

 






Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme