Snitele cu fulgi de porumb


 Aveam prin dulap o punga cu fulgi de porumb si mi-am adus aminte de cineva cum a spus,ca cele mai bune snitele sunt cele trecute prin fulgi de porumb,ok zic... ia sa incerc sa vad ce-i asa de spectaculos!!
Rezultatul,nu pot sa spun ca m-a dat pe spate,doar ca snitelul este crocant cand este mancat!

 AVEM NEVOIE DE
1piept de pui
1cana cu faina
2oua
sare
piper
putin cimbru
4catei de usturoi
1punga cu fulgi de porumb
ulei
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul spalat,uscat,feliat subtire,condimentat cu sare si piper,il lasi deoparte
Intr-un bol bati ouale,amesteci cu usturoiul bine pisat,putina sare,piper si cimbru,in alt bol pui faina iar in altul pui fulgii de porumb sfaramati dar nu tare

 
Treci apoi fiecare felie de piept prin faina,ou apoi prin fulgi de porumb si le prajesti in baie de ulei iar dupa ce s-au rumenit,le scoti pe hartie de bucatarie


 Se servesc pe farfurie cu lamaie si cu o garnitura preferata,eu nu am avut asa ceva!

 Pofta buna!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme