Chec aperitiv cu ciuperci si fistic

 Imi place fisticul,v-am mai spus,il adaug aproape in orice sub diferite forme iar rezultatul nu este altceva decat unul WOW!
AVEM NEVOIE DE
100g granule de fistic
4oua
200g faina
1plic praf de copt
120ml lapte
6linguri ulei
100g cascaval
300g ciuperci
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu 1lingura ulei calesti ciupercile taiate julien iar dupa ce a scazut apa din ele lasi tigaia deoparte
Bati bine ouale cu un praf de sare,adaugi restul de ulei cate putin,laptele,dupa omogenizare adaugi ciupercile,faina cernuta cu praful de copt,amesteci usor cu telul iar la final fisticul granulat
Rastorni in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt,deasupra pui cubulete de cascaval,le presezi putin in aluat cu o lingura si la cuptor va sta 45min la 170de grade
Dupa ce s-a copt,scoti pe platou,tai si servesti
Super delicios.pofta buna!

 

 



 






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme