Mic dejun la cuptor

 Gasesc prin calendarul cu foi tot felul de retete,le citesc si pe unele le incerc pentru ca mi se par bune ,cate o data chiar foarte bune au fost cum e si acest mic dejun foarte bun!
AVEM NEVOIE DE
8felii de paine franzela
100g unt topit
4felii de branza topita
4felii de sunca presata
100g cascaval ras
2oua mari
200ml smantana lichida
sare,piper,un varf de cutit pudra de usturoi
CUM SE PROCEDEAZA
Ungi cu unt topit feliile de paine,pui deasupra doar pe jumatate din felii(4buc.) cate jumatate de felie de branza,o felie de sunca presata si daca e mare taiata si ea,din nou jumatate de felie de branza topita,acoperi cu feliile ramase apoi lasi deoparte



Amesteci intr-un castron ouale batute cu un praf de sare,piper dupa gust si usturoi,adaugi smantana iar dupa omogenizare,cu atentie inmoi feliile  in aceasta compozitie avand grija sa fie imbibate bine feliile de paine,apoi le pui in tava pe hartie de copt,deasupra pui cascaval ras si la cuptor vor sta 20min la 200grade

 

Dupa ce s-au copt,scoti pe farfurie si servesti cu orice salata

 
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme