Briose red velvet cu crema de caju

Super briose si la gust si aspect si pentru ca intamplarea a facut ca sa gasesc crema de caju la borcan,unde credeti???? la farmacie cand am fost dupa medicamente,m-am uitat pe rafturile cu produse bio si hopaa,am dat de el printre alte super produse dar trebuia sa vin cu sacosa cu bani daca mai vroiam ceva!!😅😅
AVEM NEVOIE DE
5oua
5linguri zahar
4linguri ulei
2plicuri zahar vanilat
1lingurita praf de copt
200g pudra Red Velvet
2linguri crema de caju
100ml frisca lichida
CUM SE PROCEDEAZA
Bati bine albusurile cu un praf de sare,zahar vanilat si zaharul adaugat cate putin,pana rezulta o bezea ferma si lasi deoparte
Galbenusurile frecate cu ulei cate putin,la final amesteci usor cu albusurile apoi cu pudra Red Velvet si praful de copt
Dupa omogenizare,umpli formele de briose,le pui in tava de la aragaz si la cuptor vor sta 30min la 170de grade
Dupa ce s-au copt,le scoti cu grija din forme,le pui pe un gratar sa se raceasca bine apoi cu o forma speciala(forma cu care scoti miezul la mere),scoti mijlocul de la fiecare,in interior pui cate 1lingurita de crema de caju,sau cat incape
si le pui pe un platou
In acest timp,bati bine frisca si faramitezi miezul care l-ai scos de la fiecare briosa
Pui frisca batuta intr-un posh si ornezi fiecare briosa,deasupra pui vructe mici,coacaze si presari peste toate firimituri Red Velvet
apoi servesti!
Pofta buna si sa va fie de folos!







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme