Placinta sarata

Ne plac mult placintele sarate si de aceasta data,am vazut nu mai stiu pe ce site,in orice caz nu de la noi,un alt mod de a pregati o placinta sarata dar si dulce iar de cand i-am descoperit gustul si felul de a o pregati,cat am avut chefir,o faceam de doua ori pe saptamana,veti vedea cat de usor se face si cat de buna e daca aveti curiozitatea s-o pregatiti sau poate stiti!
AVEM NEVOIE DE
1pachet foi de placinta
300g iaurt
200g smantana fermentata
4 oua
100g branza feta sau telemea
50ml ulei
CUM SE PROCEDEAZA
In castron,amesteci oaurtul cu smantana,ulei si oua,apoi branza rasa mare apoi lasi deoparte
Foile de placinta,asa sul cum sunt,le pui pe un tocator si le tai fasii late de 5cm,le desfaci si le adaugi in castronul cu iaurt
Amesteci bine astfel ca fasiile  sa fie bine cuprinse in compozitie apoi rastorni in tava
apoi la cuptor va sta 40min,sau pana se rumeneste

Dupa ce s-a racit putin,tai si pui pe farfurie
Eu,in general placinta n-o las sa se raceasca,asa fierbine-mi place s-o mananc sau rece a doua zi
Pofta buna si sa va fie de folos!






 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme