Piept de pui cu cartofi gratinati

 Daca aveti piept de pui si v-ati saturat de snitele,pregatiti acest fel de mancare cu un gust senzational!
AVEM NEVOIE DE
1piept de pui dezosat
4cartofi
50g ciuperci Shimeji sau alte ciuperci
3oua
2linguri smantana fermentata
200ml smantana lichida pentru gatit
5catei de usturoi
1/2lingurita sare
1lingurita boia iute
1/2lingurita cimbru
1/2lingurita oregano
200g Mozzarella rasa
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul fara piele si spalat,taiat cubulete mici,cartofii curatati,spalati si taiati tot cubulete mici,se pun intr-o tava impreuna cu ciupercile oparite
Separat intr-un bol se bat ouale  cu putina sare,se adauga apoi ambele smantani,usturoiul zdrobit,,cimbru,boia si oregano

iar dupa omogenizare se rastoarna peste cartofi,piept si ciuperci,se amesteca totul bine,se acopera tava cu folie sau hartie de copt si la cuptor 40min la 180de grade
Eu am amestecat totul in tava direct dar se poate folosi un castron unde se pun toate ingredientele apoi se rastoarna in tava
Dupa cele 40de minute,se scoate tava,se descopera,se pune deasupra Mozzarella din belsug apoi din nou la cuptor 7min
Dupa ce s-a racit putin,se taie,se pune pe farfurie si se mananca cu salata verde

Pofta buna si sa va fie de folos!




 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme