Prajitura pentru cafea






Ingrediente:1cana unt moale,2cani zahar,3oua,1cana smantana,2cani faina,1borcan cu gem,1/2lingurita praf de copt,1/2lingurita bicarbonat,3/4cana fulgi de migdale,sare,esenta de migdale
Intr-un bol,freciuntul cu zahar pana devine cremos si spumos,adaugi ouale pe rand,smantana,esenta,mixezi bine apoi adaugi faina amestecata cu praf de copt,bicarbonat si sare;intr-o forma de guguluf,pui jumatate din aluat,jumatate de migdale,jumatate din gem,acoperi cu restul de aluat,gemul iar deasupra restul de migdale;dai dorma la cuptor aproape 1h,facand testul cu scobitoarea;lasi sa se raceasca,dupa care o scoti din forma si o pudrezi cu zahar;

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme