Snitele de pui cu fulgi de porumb







Ingrediente:1piept de pui,condimente pentru pui,1ou,1mana buna de fulgi de porumb,1mana de faina,sare,piper,1varf de lingurita de praf de usturoi,ulei pentru prajit;
Pentru salata avem nevoie de varza alba(se poate folosi si rosie),1ceapa,2-3morcovi,sare,piper,2-3linguri maioneza sau 1borcanel de iaurt(eu am folosit iaurt)
Dupa cum poate observati,eu aproape in toate retetele folosesc usturoi catei sau praf;daca incercati,nu ve-ti regreta
Pieptul feliat subtire se condimenteaza se pune intr-un bol si se mai lasa cateva minute;in trei boluri se pune faina,fulgii de porumb zdrobiti dar nu tare,iar in altul oul batut cu sare,piper si usturoi
Se trece carnea prin faina,ou,fulgi dupa care se pune in ulei incins la prajit,la foc mic.
Atentie trebuie sa avem ulei mult sa se patrunda,pentru ca se prajeste foarte repede la suprafata iar interiorul sa nu ramana crud;se scot snitelele pe hartie de bucatarie si in acest timp se pregateste salata;se toaca subtire varza,ceapa fideluta,morcovul dat pe razatoarea mare,se condimenteaza apoi se amesteca cu iaurt;se servesc snitelele alaturi de salata de varza care este foarte sanatoasa iar snitelele sunt fragede in interior si crocante in exterior.

9 comentarii:

  1. Imi plac snitelele cu crusta crocanta!Acum nu ma trage inima sa stau mai mult in bucatarie.....cand s-o mai racori vremea...Imi place sararul tau!
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta sunt foarte bune.Arata grozav.Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele mai bune snitele sunt cele cu crusta crocanta asa cum le-ai facut tu aici.
    Minunate !
    Te tzuc, duminica relaxanta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Janet,Dia,Sidy,intradevar si noua ne plac snitelele crocante;va pup si va mai astept pe la mine!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador aceste snitele,demult nu le-am mai facut dar ma voi servi de la tine.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact cum ii plac fetei mele Roxi,bravo Lulu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc de reteta. Chiar eram curios cum sta fulgii pe bucata de carne insa vad ca se foloseste si faina. Foarte sanatos ca ati inlocuit maioneza cu iaurt.
    Multa sanatate si numai bine va doresc,
    Daniel

    RăspundețiȘtergere
  8. Sir BDD,multumesc pentru vizita,multumesc pentru aprecieri si va mai astept!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme