Punguta cu surprize

Ingrediente(pentru 2persoane):2pulpe de pui,1pachet de foitaj,3ciuperci,1cartof,1ceapa mica,1lingura unt+2linguri ulei,seminte de marar,1legatura de marar verde,1ou,sare,piper,1/2pahar vin alb
Pulpele curatate,spalate,taiate in doua,se scoate pielea iar la ciocanele se taie tendoanelesi cu degetele se impinge carnea spre capatul opus;se prajesc si ciocanelele si partile superioare in ulei amestecat cu unt,dupa care se scot pe prosoape de hartie;in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt cu ciupercile feliate iar dupa cateva minute se adauga cartoful curatat si taiat cubulete mici si vinul;dupa ce cartoful este fiert se condimenteaza se adauga semintele de marar si mararul tocat;aluatul se intinde si se taie in patrate mari(o foaie taiata in patru),pe ele se pune cate o lingura de amestec de ciuperci,deasupra ciocanelul,se strange aluatul in jurul lui si se leaga cu ata alimentara;pe alte doua patrate de aluat se pun la fel ciuperci,deasupra doar carnea de la superioare si se strange aluatul,la fel legate cu ata;aceste pungute se pun in tava pe hartie de copt,se ung cu galbenus si se coc 30min dupa care se servesc;sunt gustoase si interesante ca aspect
Reteta inspirata din revista Femeia de azi

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme