luni, 11 martie 2013

Ficatei si carnati in sos de rosii

Pentru ca mai am carnati de la Craciun si ficateiii de la reteta anterioara nu i-am consumat pe toti,am facut rapid aceasta reteta
Ingrediente:200g ficatei de pui,2carnati proaspeti,2linguri ulei,1ceasca vin alb,1cutie de rosii in bulion taiate

In vasul cu ulei incins,prajim carnatii taiati in bucati mai mici,apoi adaugam ficateii,dupa cateva minute vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,rasturnam si cutia cu rosii;lasam sa fiarba incet cu capac10-15min,condimentam si servim cu piure de cartofi si salata.

1 comentarii:

maria mihalache spunea...

Nu am mai facut ficatei cam de mult timp............mi-ai dat o idee.
Pup!

Trimiteţi un comentariu

Multumesc de vizita,de comenariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More