Paste cu sos de legume si ciuperci

Ingrediente:1pachet spaghete,250g ciuperci,3linguri ulei de masline,1morcov,1ceapa,4catei de usturoi,1/2ardei gras rosu,1/2ardei gras galben,2linguri pasta de ardei iute,1ceasca suc de rosii,sare,piper,busuioc,parmezan pentru cine nu tine post
Punem pastele la fiert in apa cu sare 7-8min dupa care le scurgem,trecem un jet de apa rece peste ele si amestecam cu putin ulei sa nu se lipeasca intre ele;
In cretita cu ulei punem ceapa la calit,morcovul dat pe razatoarea mica,ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam ardeiii cubulete,pasta de ardei,sucul de rosii iar dupa ce a scazut si s-a format un sos,condimentam si adaugam usturoiul pisat si busuioc
Servim pe farfurie paste,deasupra cu sos de legume si pentru cine doreste parmezan deasupra.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme