Peste cu masline







Ingrediente:1kg de peste alb,eu am avut pastrav somonat,de unde credeti?l-am adus din Italia cand am fost de sarbatori la copii,1lamaie,1ceapa rosie,100g masline fara samburi,2catei de usturoi,3-4linguri ulei de masline,3cartofi,sare,piper,patrunjel verde,folie de aluminiu



Intr-un bol,pui ceapa taiata julien,usturoiul taiat marunt,maslinele taiate rondele,cimbru,sare,piper,ulei de masline si amesteci bine;pestele(era curatat),l-am taiat in bucati ca si cotletele si l-am spalat;cat s-au mai scurs bucatile,am pregatit folia,am uns-o cu ulei,am pus 2rondele de lamaie curatata de coaja(ca pe mar),deasupra o bucata de peste iar pe langa el cate 2-3 linguri de ceapa cu masline;am mai stropit cu ulei deasupra,apoi am impachetat pestele avand grija ca partile laterale sa fie ridicate in sus;am pus pachetele in tava si am dat la cuptorul incins 30min(nu mai mult,pentru ca ceapa trebuie sa fie crocanta).In acest timp,cei 3cartofi,curatati,spalati,taiati cubulete,i-am pus la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-a scurs timpul,am luat cu grija cate un pachet si am scurs sucul care s-a format,intr-o tigaie;am adaugat cubuletele de cartofi,am condimentat cu sare,piper,patrunjel si am pus pe farfurie,alaturi de pestele din pachet;este un deliciu.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme