Rulou de peste










Ingrediente:3fileuri de peste alb,1lingura cu unt,1ceapa verde,1-2 ciuperci,marar,patrunjel,oregano daca se poate proaspete,sare,piper,2oua,faina,pesmet,ulei pentru prajit

Fileurile,spalate apoi tamponate cu prosoape de hartie,1bucata-l tai cubulete,il calesti cu ceapa,ciupercile tocate marunt,totul condimentat si adaugat verdeata;aceasta compozitie,o imparti pe cele doua fileuri,le rulezi,le prinzi cu scobitori,le dai prin faina,ou batut si pesmet de doua ori apoi le prajesti in ulei mult si le scoti pe servetele de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces;se servesc cu orice garnitura de orez sau cartofi.Eu am ales cartofii taranesti

2cartofi curatati,spalati,taiati cubulete,i-am fiert in apa cu sare;intre timp,am prajit 50g de bacon cubulete in o lingura de unt iar cand au fost fierti cartofii,i-am adaugat scursi,peste bacon;am condimentat si i-am pus alaturi de rulou.Va recomand sa-l incercati.
Se mai poate servi si drept aperitiv,taiat pe diagonala si pus pe platou

3 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme