Fructe de mare cu sos de mustar






Ingrediente:500g mix de fructe de mare,1pahar vin rosu,1lingura faina,6linguri ulei de masline,5catei de usturoi,4linguri smantana,3linguri mustar,1cana supa de pasare sau de peste,sare,piper,boia iute,busuioc,paste scurte
Fructele de mare decongelate,spalate,bine scurse,se pun in tigaie cu putin ulei incins impreuna cu usturoiul taiat marunt;dupa cateva minute adaugi vinul,sare,piper,boia dupa gust;dupa ce a scazut vinul,se rastoarna fructele de mare deasupra pastelor fierte si scurse.Pentru sos,adaugi in tigaie restul de ulei,cand s-a infierbantat pui faina,amesteci,stingi cu supa iar cand incepe sa fiarba,adaugi mustarul apoi smantana,amesteci sa se omogenizeze,mai condimentezi daca e nevoie apoi rastorni peste fructele de mare si ornezi cu busuioc;daca sosul e prea mult nu esti obligata sa-l pui pe tot.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme