Caneloni cu spanac

Ingrediente:1cutie paste tip caneloni,12cubulete de spanac congelat sau 500g proaspat,1leg.ceapa verde,3catei de usturoi,200g cascaval,50g parmezan ras,1ou,sare,piper,1/2lingurita nucsoara,1borcan sos Bolognese din comert,100g rosii cherry,1lingura unt
In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam cubuletele de spanac decongelate sau verde oparit,scurs si de asemenea taiat marunt si amestecam continuu pana scade apa din el;dam deoparte si adaugam jumatate din parmezan,cascavalul taiat cubulete foarte mici ,oul batut,omogenizam totul foarte bine,condimentam cu sare daca e cazul,cu piper si nucsoara
Umplem pastele cu aceasta compozitie si le asezam in tava in care am pus jumatate de sos,deasupra pastelor presaram restul de parmezan si restul de sos,punem cateva rosii,acoperim tava si lasam la cuptor 35-40min dupa care servim pastele calde.Un deliciu!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme