Prajitura cu gem4

Cand am facut prajitura asta,am incurcat borcanele si in loc de gem,am luat din camara un borcan cu dulceata si asta pentru ca asta vara cand le-am pregatit nu am pus etichete pe borcane;nu am dat inapoi dar nu am terminat-o cum mi-am dorit;pana la urma tot buna a fost din moment ce s-a terminat imediat.
Ingrediente:5oua,1cana cu zahar,200ml ulei,300g faina,coaja rasa de lamaie,1plic praf de copt,esenta de vanilie,1borcan cu gem,1plic praf de frisca
Batem galbenusurile cu ulei cate putin ca la maioneza,adaugam galbenusurile batute spuma cu un praf de sare,zaharul treptat si aromele iar la sfarsit faina cu praful de copt ;rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt,si lasam la cuptor 40min;dupa ce s-a racit,taiem pe nijloc,punem gem intre cele doua foi iar deasupra frisca cu ajutorul unui posh.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme