Carnati cu mazare

Ingrediente:1punga cu mazare congelata,250g carnati afumati,1ceapa,3-4linguri ulei,1lingura bulion de ardei,1lingura bulion de rosii,2cartofi,sare,verdeata
In vasul cu ulei punem la calit ceapa tocata marunt,adaugam carnatii taiati rondele,ambele bulioane,amestecam totul,adaugam cartofii cubulete,mazarea,2cani cu supa de legume sau pui si lasam sa fiarba 40min;dupa ce totul este fiert si sosul a scazut,condimentam,adaugam verdeata si servim.

3 comentarii:

  1. Chiar asta fac si eu pt cina, mazare cu carnita de porc. Pana e gata papita mea, servesc si de la tine o portie mica :P

    Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca mi-ai facut pofta....
    Cu cartofi ? N-am incercat inca....dar niciodata nu e prea tarziu, nu-i asa ?
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Sidy,eu aproape in orice mancare adaug si cartofi din mai multe motive:mai inmulteste mancarea ceea ce acum nu mai e cazul,atunci cand e nevoie de un rantas facut din faina,eu adaug cartofi,las mai mult sa fiarba si mancarea are sos,dar degeaba iti explic daca nu incerci!!
    Pup si te mai astept!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme