Fusili cu fructe de mare

Am facut reteta asta,pentru ca pur si simplu mi-a fost pofta de ea si daca am avut toate ingredientele,m-am pus pe treaba.
Ingrediente:1cutie cu paste tip fusili,150g creveti mari,150g creveti mici,150g carne de scoici,1catel de usturoi,2linguri ulei de masline,1ardei iute rosu,50ml vin alb,busuioc,sare
In tigaia cu ulei incins,se pune catelul de usturoi intreg,se lasa cateva minute fara sa se arda dupa care se scoate si se adauga ardeiul tocat rondele fine
se adauga apoi fructele de mare,dupa cateva minute vinul,se lasa la fiert 5-6min
dupa care se amesteca cu pastele fierte,scurse si busuioc taiat marunt,se potriveste de sare si se serveste imediat.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate