Terina de pui

Am venit din Franta cu cateva reviste de specialitate in care am gasit multe retete de terine;daca tot am avut ingredientele necesare,am facut-o pe asta cu pui;urmeaza restul cu alta ocazie
Ingrediente:100g bacon feliat subtire,1piept de pui,400g amestec de ficatei,pipote si inimi,2oua,1ceapa mica,3catei de usturoi,100ml smantana lichida,50ml coniac,1lingura mustar,sare,piper
Pieptul si maruntaiele fierte se taie foarte marunt(nu tocate la robot),se amesteca cu ceapa si usturoiul de asemenea taiate marunt,se adauga apoi ouale batute cu sare si piper,smantana,mustar,coniac,se omogenizeaza totul bine,se mai potriveste de gust apoi se lasa deoparte 10min.
In acest timp se capitoneaza forma de terina cu bacon,lasand sa curga peste margini,se umple cu compozitie,se acopera cu baconul de pe margini
Se pune capacul si se lasa la cuptor 30min
Dupa acest timp,se lasa terina sa se raceasca in vas cateva ore,chiar pana a doua zi,pentru ca riscati sa se rupa fiind calda
Dupa ce s-a racit,se scoate cu grija din forma,se pune pe un platou,se feliaza si se serveste






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate