Gem de cirese

S-au copt ciresele la gradinaaaaa,waw ma satur si eu de cirese fara"carne"!!!
Am facut in primul rand gem pentru ca asa mi se cere,apoi daca raman,fac si dulceata!
AVEM NEVOIE DE:1kg de cirese fara samburi
1steluta de anason
3cani cu zahar
1lamaie

CUM SE PROCEDEAZA:
Ciresele se pun intr-un vas,se paseaza cu blenderul vertical,se rastoarna in vasul de fiert,se adauga zaharul,anasonul stelat si se fiebe la foc mare adunand spuma care se formeaza


Dupa 30-40min se face proba punand pe farfurie 1lingura de gem lasata in frigider cateva minute;daca este bine legat,se adauga zeama de lamaie iar dupa 1-2clocote se opreste focul, se da vasul deoparte
 si se pune gemul fierbinte in borcane curate,se infileteaza capacele apoi se depoziteaza la camara.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme