Sufleu de cascaval

O reteta incredibil de gustoasa si usor de facut;mai e pe aici asa ceva dar e reteta diferita.
AVEM NEVOIE DE:200g cascaval afumat,2linguri unt,2linguri faina,400ml lapte,4oua,1/2lingurita nucsoara rasa,sare,piper
Topim untul intr-un vas,adaugam faina,amestecam fara sa se rumeneasca apoi turnam laptele fierbinte fara sa se formeze cocoloase si la sfarsit incorporam cascavalul ras,amestecand bine pana se topeste;dam vasul deoparte,adaugam galbenusurile pe rand,amestecand energic dupa fiecare,condimentam cu sare,piper,nucsoara,incorporam albusurile batute spuma,apoi turnam compozitia in forme mici unse cu unt,sa nu depaseasca treisferturi din vas,lasand loc sa creasca;tinem la cuptor 30min dupa cere se pot servi calde.
Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme