Sufleu din branza de vaci

Imi plac mult aceste sufleuri,sunt pufoase delicioase iar cate odata nici nu stii ce mananci.           AVEM NEVOIE DE:400ml lapte,150g gris,200g branza de vaci,2plicuri zahar vanilat,20g unt,100g zahar,1lamaie,un praf de sare,stafide,fructe proaspete sau congelate
CUM SE PROCEDEAZA:Intr-un bol amestecam branza cu galbenusuri,vanilia,coaja rasa de lamaie si lasam deoparte;punem laptele la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam grisul in ploaie si amestecam bine;dupa 10min oprim focul,lasam sa se raceasca,adaugam apoi branza,albusurile batute spuma cu un praf de sare si zahar iar la urma amestecam usor cu stafide sau fructe;Eu am avut un rest de fructe exotice congelate si le-am folosit;rasturnam compozitia in formele mici unse cu unt si lasam la cuptor pana se rumenesc!
Se servesc imediat.

4 comentarii:

  1. Lulu,foarte gustoasa si ce bine arata,bravo:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte delicioasa iar fructele-i dau o aroma deosebita!!
    Multumesc draga mea Geta;trebuie sa-ti dau un premiu pentru faptul ca esti singura prietena virtuala care ma vizitezi frecvent si asta ma bucura tare mult!!!
    Te imbratisez cu mult drag!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme