SPLAT- Un zambet mare si sincer

De ce un asa titlu??ei bine da,pentru ca SPLAT,iti da un zambet mai mare si mai sincer cu o gama larga si variata de pasta de dinti.
Va voi prezenta doar cateva si voi incepe cu pasta de dinti BLACKWOOD.
Da ati inteles bine,este pasta de dinti neagra,care face in gura spuma gri iar dintii albi!!interesant nu??
Nu stiu,poate prin alte tari exista de mult dar in Romania,asa ceva este o premiera.

Aceasta pasta iti ofera o respiratie proaspata,dinti sanatosi,un efect antibacterian;datorita carbunelui de mesteaca din compozitie,indeparteaza orice urma de miros,oricat de greu ar fi,ceapa,usturoi,diferite bauturi si tot datorita acestui carbune,smaltul dintilor devine mai alb.
Dar nu e tot,aceasta pasta este si un medicament ca sa zic asa;in compozitia ei mai gasim si boabe de ienupar care stim cu totii ca sunt bune in bucatarie la gatit,dar aici,au un efect antibacterial iar agentul septic Biosol,are un puternic efect antiinflamator.
In concluzie,nu ezitati sa va achizitionati aceasta pasta miraculoasa care se gaseste in farmaciile Sensiblu,pentru ca eu deja am trecut-o la preferate!
Poate va intrebati de unde si pana unde la mine astfel de pasta de dinti??
Da,am devenit BUZZer inscriindu-ma pe sit-ul #buzzstore, am urmarit campaniile si intr-un tarziu,am fost selectata pentru testarea acestor paste de dinti.Daca cineva doreste,procedati la fel si poate veti avea surprize placute,cine stie??
Am primit acest kit dupa cum am spus,dar in afara de pasta neagra,am testat si pasta de dinti SEA MINERALS
Aceasta pasta cand o folosesti,te duce cu gandul la vacanta,la mare,la briza marii si la tot ce inseamna ea.Mineralele marine din compozitie,intaresc tesutul dentar iar extractul de spirulina intensifica procesele metabolice din cavitatea bucala;deci va recomand ca atunci cand plecati in concediu sau vacanta la mare,nu uitati de aceasta pasta de dinti,o folositi si la venirea acasa din concediu,pentru ca va veti simti tot la mare,tot in concediu!
A sosit si a treia pasta de dinti primita in kit si anume DREAM
Eeee dragilor,aceasta pasta cu un puternic gust si aroma de capsuni, pot sa spun ca este afrodiziaca,datorita extractelor de plante rare afrodiziace si anume Muira Puama,Kau Pe,si Damiana care-ti pun in valoare senzualitatea;aici fiind vorba nu numai de iubirea trupeasaca,este vorba de iubirea de sine,de tot ce ne inconjoara,de viata,de sanatatea noastra in general si in special de sanatatea dintilor nostri care e foarte important.
Copiilor,inaintea de educatia scolara,trebuie sa primeasca o educatie in familie,sa li se explice ca toate bolile din organism,au legatura cu o neigienizare a dintilor!
Pentru cine are o sensibilitate la dinti pentru cald-rece,recomand aceasta pasta care pe langa efectul spus mai sus,are si o proprietate de restructurare a stratului superior al smaltului,datorita Hidroxiapatita din compozitie dar si Biosolul,un agent antiseptic,care previne dezvoltarea cariilor.
Pentru final,am pastrat din nou o recomandare pentru a va achizitiona aceste paste de dinti,care credeti ca va caracterizeaza si de asemenea,pentru cine doreste sa testeze produse gratuit,sa va inscrieti si sa procedati cum am spus la inceput.
Eu m-am inscris,am primit,am testat,inca mai testez si sunt foarte multumita de rezultat.
Multumesc BUZZSTORE si SPLAT


7 comentarii:

  1. In sfarsit !
    Orice inceput e mai greu....dar uite ca incet-incetisor merge...
    Dupa cum le descri tu , din testare, sunt foarte bune si sanatoase.
    Dar stiu ca ai 10 vouchere care nu peste mult timp isi pierd valabilitatea, Sa nu uiti sa faci poze cu cele 10 persoane !
    Articolul acesta l-ai trecut la My Buzz ?
    Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca am citit articolul tau. Voi cumpara si eu aceasta pasta de dinti sa o incerc.Sper sa fiu multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fugit pe My buzz,ce ma faceam eu fara sora mea Sidy!!??
    mai raman cele 10poze,sper ca m-am descurcat!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Vero,e bine sa-ti achizitionezi asa ceva ca nu vei regreta!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce e facuta pasta de dinti,neagra?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cami este scris in introducere ce are in compozitie,mai multe chiar nici eu nu stiu!

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru Camelia Khalil: e o pasta cu carbune care are efect antibacterian si de albire foarte intens. Mai ales impotriva respiratiei neplacute.

    Eu am devenit fan pasta de dinti Blackwood! ;)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme