Supa crema de conopida cu usturoi

Cat au stat copiii la noi,aproape o luna de zile,nu m-am ocupat de postari in blog din lipsa de timp si sper sa am intelegere din partea fetelor gazde la diferite provocari culinare!
Cu aceasta reteta minunata particip la PROVOCAREA WEEKEND CU SPOR,initiata de STEFANIA ANASTASIU iar in aceasta luna gazda fiind ELENA BITE
Draga noastra Elena ne-a propus sa pregatim din al ei blog in care poti gasi orice doresti,multe retete cu un gust super delicios,
-Mancaruri de post
-Supe-Ciorbe
-Dulciuri
Din categoria Supe-Ciorbe am ales aceasta supa pentru ca nu am facut-o niciodata si curiozitatea m-a facut sa-i aflu gustul si da Elena,are un gust senzational,mi-a placut mie si sotului,s-a terminat foarte repede si promit ca o voi mai repeta;multumesc pentru reteta!!
AVEM NEVOIE DE:
1conopida mica
1ceapa
1morcov
1radacina de patrunjel
2-3cartofi
1lingura cu unt
300g smantana fermentata
1capatana mica de usturoi
2l supa de legume sau de pui
sare
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se calesc in unt ceapa,morcovul,cartofii,usturoiul si patrunjelul curatate si taiate in cuburi mari,
 se adauga supa iar cand incepe sa fiarba se adauga buchetelele de conopida spalate sub jet de apa rece
1/2lingurita cu sare si se lasa la fiert 30-40min.
Dupa ce totul este fiert foarte bine si racit putin,se rastoarna in robotul de bucatarie sau blender,se adauga tot acolo smantana,se proceseaza
se rastoarna in vasul pentru supa,se condimenteaza apoi se serveste cu crutoane
Multumesc mult Elena Bite pentru reteta si pentru intelegere!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme