Chiftele de peste cu sos marinat

Am facut chiftele de ton Rio Mare pentru alta reteta si daca au fost cam multe,am facut un sos marinat cu restul chiftelelor si a fost super bun!
AVEM NEVOIE DE:
chiftele,reteta o gasiti AICI
Sos:
1ceapa
4catei de usturoi
2frunze de dafin
1cana sos de rosii
100ml vin alb
sare
piper Kotanyi
marar Kotanyi
2linguri ulei
CUM SE PROCEDEAZA:
In cratita cu ulei se pune ceapa si usturoi taiate marunt,dupa ce au devenit aurii se adauga sosul de rosii,vinul,dafin,boabe de piper
 iar dupa 10min se adauga chiftelutele,
se potriveste de gust,daca sosul e prea gros,se adauga apa iar dupa 10min se adauga marar,
se opreste focul 
si se serveste cu piure de cartofi.


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme