Budinca de ciuperci

Am gasit ciuperci tare frumoase si proaspete si ca sa nu le pun la congelator,am pregatit diverse delicii!
AVEM NEVOIE DE:
300g ciuperci
100g parmezan ras sau alta branza
4oua
marar kotanyi
1/2lingurita usturoi kotanyi
sare
piper
Pentru sos bechamel:
100g faina
100g unt
500ml lapte 
Eu am folosit sos bechamel din comert
CUM SE PROCEDEAZA:
In vasul cu unt topit se adauga faina amestecand continuu fara sa se arda,se stinge cu lapte fierbinte amestecand cu telul sa nu se formeze cocoloase,daca este prea gros se mai adauga lapte apoi ciupercile spalate,curatate daca e cazul si taiate marunt
Se lasa pe foc 5-10min iar dupa ce s-a racit,se adauga sare,piper,usturoi,galbenusurile si branza.
Dupa omogenizare,se incorporeaza usor albusurile batute spuma
apoi se rastoarna intr-un vas termorezistent,uns cu unt si tapetat cu pesmet
La cuptor se lasa 40min la foc mic si se serveste cu parmezan ras deasupra
Deliciu!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme