Paste cu sos de ciuperci

Am facut sosul de ciuperci dupa reteta ginerelui din Italia;cand au fost la noi,l-am lasat sa ne faca el ce stie si am ajuns la concluzia ca,....chiar le stie!!
AVEM NEVOIE DE:
paste tagliatelle cu ierburi aromatice
500g ciuperci
1capatana de usturoi
3linguri ulei de masline
3linguri smantana fermentata
1lingura faina
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se caleste in tigaia cu ulei usturoiul taiat marunt,fara sa se arda,se adauga ciupercile feliate,dupa ce s-a evaporat apa din ele se adauga apa cat sa le cuprinda,se lasa pe foc 15min
Se rastoarna apoi smantana amestecata cu faina si putin lapte
Se amesteca sa nu se formeze cocoloase,se condimenteaza cu sare si piper,apoi se pune sosul peste pastele fierte si scurse din farfurie si se servesc imediat.



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme