Chec cu albusuri si crema caramel

Aceasta reteta,am facut-o cu mult timp in urma,acum daca tot strang la congelator albusurile, i-am facut ceva modificari si a iesit ceva super!
AVEM NEVOIE DE:
3albusuri
6linguri zahar
6linguri faina
4linguri ulei
4linguri lapte
1lingurita praf de copt
2plicuri zahar vanilat 
miez de nuca taiat marunt cu cutitul
3linguri crema caramel(din comert)
CUM SE PROCEDEAZA:
 SE bat bine albusurile cu un praf de sare,zahar,zahar vanilat,se adauga uleiul cate putin,laptele,se mixeaza energic iar la sfarsit faina cernuta cu praful de copt,amestecand usor cu o spatula.
Se rastoarna in doua tavi mici sau una mare,deasupra se pune caramel,se amesteca usor cu o furculita,apoi se presara nucile taiate
 La cuptor se lasa 40min la foc mic,timp in care nu se deschide usa cuptorului,cel putin in primele 20min.
Dupa ce s-a racit putin,se scoate,se pudreaza cu zahar si se taie

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate