Tagliatelle cu ierburi aromatice

Am invatat de la nepotica mea cand au fost la noi,ca cele mai pune paste,sunt cele facute cat mai simplu si a avut dreptate,mai ales cand avem paste cu diferite arome din fabricatie!
Am gasit aceste super paste,ca sa zic asa,iar cand mi-e pofta sa mananc paste,fierb cate putin si gata!!
AVEM NEVOIE DE:
paste cu ierburi aromatice
1lingura unt
50g cascaval ras sau parmezan
CUM SE PROCEDEAZA:
Se fierb pastele al dente cum spun italienii 5min sau dupa instructiunile de pe punga,se scurg bine,se pun din nou in vas pe foc amestecand mereu cu untul care se topeste,apoi cascavalul sau parmezan si se servesc imediat cu mult parmezan deasupra.
Deliciu!
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme