Inghetata cu capsune si iaurt

Vin caldurile peste noi,au inceput sa apara fructele,gata am scos masina de inghetata de la iernat,am pus cuva in congelator si pana la toamna acolo va sta!!!
Prima inghetata pe anul asta e buna,buna!!
AVEM NEVOIE DE:
500g capsune
400g iaurt grecesc sau cu fructe
200ml frisca lichida
150g zahar,depinde cat de acre sunt fructele
2-3linguri miere de albine
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune in blender capsunile spalate curatate de codite,taiate,impreuna cu zahar si iaurt
Dupa ce se paseaza,
se rastoarna intr-un bol si se amesteca usor cu frisca batuta tare si mierea apoi se rastoarna in masina de inghetata,se proceseaza 40min
Daca nu s-a facut dupa acest timp,cum se observa si in poza,se tine cuva la congelator 30min apoi se amesteca din nou
Se pune inghetata intr-o cutie,se tine la congelator si se serveste la nevoie,dar se tine cutia la temperatura camerei(bucatarie)5-10min




 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate