Jumari din porc vietnamez

Voi incepe seria preparatelor din carne de porc vietnamez iar beneficiile acestui porc,poate le-ati citit mai devreme dar daca nu,le puteti  citi AICI
Pentru inceput,cum e si normal ma voi ocupa de topit sa fac jumari ca-mi plac tare mult.
AVEM NEVOIE DE:
grasime adunata(mie-mi place sa fie si cu putina carne)_
un vas de tuci
De aici am adunat mai multa grasime pentru ca ce am mai scos,am facut cu boia
CUM SE PROCEDEAZA:
Bucatile de grasime le-am taiat cubulete(nu-mi plac bucatile mari cum am vazut),le-am pus in tuciul mostenire de la mama
Pe masura ce se topeste,am stat cu borcane langa mine si le-am umplut cu untura
care este foarte limpede dupa cum se vede,zici ca-i ulei!iar jumarile le-am mai lasat putin sa fie mai rumenite apoi le-am scos
Noua ne plac mult jumarile sa le mancam cu usturoi,mai ales acestea care nu contin colesterol!!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate